Γνώθι σεαυτόν – Ismerd meg önmagad! Fokasz Nikosz (szerk.) (2013): Identitások határán. Közösségi élet és beilleszkedési stratégiák a magyarországi görögök körében, 1949–2012. Budapest: Új Mandátum Könyvkiadó. - Bodor, Péter (Szociológiai Szemle, 2023)
-