Pink education: Fényes Hajnalka: A nemi sajátosságok különbségének vizsgálata az oktatásban. A nők hátrányának felszámolódása?. Debrecen: Debreceni Egyetemi Kiadó, 2010 - Engler, Ágnes (Szociológiai Szemle, 2023)
-