Egy disszertáció margójára, a területfejlesztés és területi identitás összefüggései : Bugovics Zoltán: Társadalom, identitás és területfejlesztés, a területi identitás és a regionalitás kapcsolata. Budapest: L’Harmattan, 2007. - Megyesi, Boldizsár (Szociológiai Szemle, 2024)
-