Változó vidékkép – minden időben: Kovách Imre szerk.: Vidékiek és városiak. A tudás- és imázshasználat hatásai a vidéki Magyarországon. Budapest: L’Harmattan – MTA PTI, 2007. Kovách Imre–Csurgó Bernadett–Kiss László–Nagy Kalamász Ildikó szerk.: Vidék- és falukép a változó időben. Budapest: Argumentum – MTA PTI, 2007. - Nagy, Zita Éva (Szociológiai Szemle, 2024)
-