Foglalkoztatás, munkanélküliség, regionális és helyi munkaerőpiac: Az oroszországi Sociologicheskiye issledovaniya és Ekonomicheskaya sociologiya című folyóiratok 2005-ben megjelent néhány cikke tükrében - Perpék, Éva (Szociológiai Szemle, 2024)
-