Struktúrák és folyamatok aspektusai a tudástörténet fényében: Pászka Imre: A fordított folyamatok struktúrái. Eszme- és tudástörténeti tanulmányok, esszék. Szeged: Belvedere, 2006. - Losoncz, Alpár (Szociológiai Szemle, 2024)
-