Válaszok az átmenet kihívásaira Erdélyben és a villányi borvidéken: Kovács Éva (szerk.): A gazdasági átmenet etnikai tájképei. Budapest: Teleki László Alapítvány, 2004. - Kelemen, Eszter (Szociológiai Szemle, 2024)
-