Kovács Éva (szerk.): Mi újság a kelet-közép-európai szociológiában? A lengyelországi, a magyarországi, a romániai, a szerbiai és a szlovákiai szociológia a kilencvenes években (Budapest: Teleki László Alapítvány, 2002) - Zombory, Máté (Szociológiai Szemle, 2024)
-