L. Mlčoch-P. Machonin-M. Sojka: Gazdasági és társadalmi változások a cseh társadalomban 1989 után: (Egy alternatív nézőpont) Economic and Social Changes in Czech Society after 1989 (an altrenative view). (Charles University in Prague: The Karolinum Press, 2000) - Bartók, Béla (Szociológiai Szemle, 2024)
-