Gazdasági szereplők és a helyi társadalom: Leveleki Magdolna: A bomlás virágai. - Gazdaságszociológiai írások (1988-1998) (Veszprém: Veszprémi Egyetemi Kiadó 1999) - Kelemen, Katalin (Szociológiai Szemle, 2024)
-