A siker lélektana: Váriné Szilágyi Ibolya-Solymosi Zsuzsa (szerk.) A siker lélektana. Szociálpszichológiai és szociológiai tanulmányok a sikerről. (Budapest: Hatodik Síp Alapítvány, Új Mandátum Könyvkiadó, 1999.) - Tóth, Lilla (Szociológiai Szemle, 2024)
-