Nők a politikában: Marilyn Rueschmeyer (ed.) Women in the Politics of Post-Communist Eastern Europe. Sharpe, New York 1994. Koncz Katalin: Nők a rendszerváltásban. Társadalmi Szemle, 1993. 12. - Nagy, Beáta (Szociológiai Szemle, 2024)
-