Archiválási Politika

Nyílt hozzáférés:

A Magyar Belorvosi Archivum nyílt hozzáférésű folyóirat, a teljes tartalma ingyenesen, szabadon hozzáférhető mindenki számára. A kiadó vagy a szerző/k engedélye nélkül elolvashatják, letölthetik, másolhatják, terjeszthetik, kinyomtathatják, kereshetik vagy linkelhetik a cikkek teljes szövegét, valamint más törvényes célra felhasználhatják, összhangban a BOAI  https://www.budapestopenaccessinitiative.org/ nyílt hozzáférés deklarációjával. Az adott munkára történt hivatkozást minden esetben jelezni kell.

A MBA szerzői a kézirataik megjelenéséért semmilyen jogcím alatt nem fizetnek és nem kapnak díjat

Az archivált tartalom a REAL-J Repozitóriumban található https://real-j.mtak.hu/

Szerzői jogi nyilatkozat:

Az MBA tartalma felhasználható a Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0 – Creative Commons) szerint. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/  A MBA-ra történő hivatkozást minden esetben pontosan fel kell tüntetni mind a szövegben, mid a hivatkozási listában.

A közlemény tulajdonjogával a szerzők rendelkeznek, s a s Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) licensz értelmében, engedik bárkinek a saját munkájában felhasználni, lehet változtatásokat eszközölni a MBA-ban megjelent közlemény pontos bibliográfiai adatainak feltüntetése mellett.