Cikkismertetés: Milyen intézkedésekkel javítható az iskolai étkeztetés? A téma társadalmi-ökológiai megközelítése

  • Kaposvári Csilla Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Doktori Iskola
Kulcsszavak: iskolai táplálkozási környezet, iskolai étkeztetés, táplálkozás, oktatás, társadalmi-ökológiai megközelítés

Hivatkozások

A 676/2020. (XII. 28.) Korm. Rendelet a közétkeztetés tárgyú közbeszerzések tekintetében alkalmazandó eljárások sajátos szabályairól. Hatályos Jogszabályok Gyűjteménye. https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000676.kor

Cohen, J. F. W., Hecht, A. A., Hager, E. R., Turner, L., Burkholder, K., & Schwartz, M. B. (2021). Strategies to Improve School Meal Consumption: A Systematic Review. Nutrients, 13(10), 3520. doi: 10.3390/nu13103520

Megjelent
2023-06-01
Hogyan kell idézni
Kaposvári, C. (2023). Cikkismertetés: Milyen intézkedésekkel javítható az iskolai étkeztetés? A téma társadalmi-ökológiai megközelítése. Egészségfejlesztés, 64(1), 60-62. https://doi.org/10.24365/ef.8495
Folyóirat szám
Rovat
Szemlék