Archívum - Oldal 2

  • Évf. 2 szám 4 (2016)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Miniszter Úrral készített interjú után, a Fontes Iuris 2016. évi 4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

  • Évf. 2 szám 3 (2016)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Csehi Zoltánnal, az Európai Unió Bírósága törvényszéki bírájával készített interjú után, a Fontes Iuris 2016. évi 3. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

  • Évf. 2 szám 2 (2016)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője után, a Fontes Iuris 2016. évi 2. számában elsősorban az Alaptörvény elfogadásának 5. évfordulója alkalmából az Országház Felsőházi Termében tartott ünnepi ülésen elhangzott beszédek kapnak helyet.

  • Különszám (Special Edition)
    Évf. 2 (2016)

    A Fontes Iuris 2016. évi angol nyelvű különszámában Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Darák Péterrel, a Kúria elnökével készített interjú után a XXVII. FIDE Kongresszusra írt tanulmányok kaptak helyet.

  • Évf. 2 szám 1 (2016)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Darák Péterrel, a Kúria elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2016. évi 1. számában a XXVII. FIDE Kongresszusra írt, valamint további európai és nemzetközi jog tárgyú tanulmányok kaptak helyet.

  • Évf. 1 szám 3-4 (2015)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Lenkovics Barnabással, az Alkotmánybíróság elnökével, valamint a nemzetközi magánjogi kodifikációról Dr. Vékás Lajossal és Dr. Martonyi Jánossal készített interjúk után, a Fontes Iuris 2015. évi 3–4. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

  • Évf. 1 szám 2 (2015)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Dr. Patyi Andrással, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektorával, a Nemzeti Választási Bizottság elnökével és az Államreform Bizottság elnökével készített interjú után, a Fontes Iuris 2015. évi 2. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

  • Évf. 1 szám 1 (2015)

    Dr. Trócsányi László Miniszter Úr beköszöntője és a Miniszter Úrral készített interjú után, a Fontes Iuris 2015. évi 1. számában helyet kapó tudományos közlemények lefedik a jogtudomány jelentős spektrumát, s magánjogi, közjogi és büntetőjogi cikkekkel is találkozhat az olvasó a legkülönbözőbb jogtudományi témákban.

26-33 a 33-ból/ből